Etli Kuru Fasülye

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek

Etli Kuru Fasülye

Mesaj tarafından By_hakaN Bir Paz 07 Ara. 2008, 04:20

MALZEMELER
500 gr. kuru fasulye
250 gr. kuşbaşı
2 baş soğan
2 adet domates veya 1 çorba kaşığı salça
3-4 adet sivri biber
1 çorba kaşığı margarin
Yeterince tuz, karabiber




HAZIRLANIŞI
Fasulyeyi geceden tuzlu suda ıslatın. Sabahleyin yıkayıp süzün ve üstünü örtecek kadar bolca suda haşlayın. Dağılmamasına dikkat edin. Etleri tencereye koyup, suyunu salıp çekinceye kadar çevirin, yağı ilave edin, yağ kızmaya başlarken çentilmiş soğanları ekleyin. Soğanlar pembeleşirken doğranmış domatesi ya da sulandırılmış salçayı katın. Fasulyeleri ilave edin, üzerine biberleri doğrayın. Ve karabiberi, tuzu katarak az sıcak su ile fasulye helme dökünceye kadar pişirin. Arzu ederseniz et yerine pastırma da katabilirsiniz.
avatar
By_hakaN
ADMİNADMİN

Erkek
Mesaj Sayısı : 420
Yaş : 38
Nerden : İzmir
Ben Böyleyim :
ReP Puanı : 15
Kayıt tarihi : 01/12/08

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: Etli Kuru Fasülye

Mesaj tarafından SELIN Bir C.tesi 27 Ara. 2008, 13:03

PAYLASIM ICIN COK SAG OL....!!! :)
avatar
SELIN
ÜYEÜYE

Kadın
Mesaj Sayısı : 209
Yaş : 37
Nerden : ALMANYA
Ben Böyleyim :
ReP Puanı : 0
Kayıt tarihi : 14/12/08

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön


 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz